ADD eller ADHD? Och kanske lite skönhet?

Hej hörrni!

I mitt liv händer inte så mycket just nu, alls.
Jag hade en period där jag övningskörde mycket då jag väldigt gärna vill ta körkort men nu när det är snö och halt på vägarna vill jag inte ge mig ut, då jag inte är så ”långt” kommen med körkortet än. Så det är lagt lite på is (ha...ha...) tills vidare.
Jag har DBT* 2 dagar i veckan, en gång individuellt och en gång i grupp.
Pågrund av pandemin som härjar så måste DBT-behandlingen ske digitalt, alltså är grupperna digitalt. Är inte ett så stor fan av det då det faktiskt är väldigt påfrestande.

* Dialektisk BeteendeTerapi

Jag funderar dock på att börja med någon sysselsättning/enklare jobb, men jag vet inte vad riktigt... vet inte vad som finns för alternativ för en ”sån som mig”, haha. Men jag vill ändå kunna komma iväg och göra något på dagarna liksom, det är segt att bara gå hemma hela dagarna.
Tips mottages med öppna armar!

Livet går framåt och jag anser mig själv som frisk faktiskt.
Jag har självklart en bit kvar på vägen, och mina diagnoser (som givetvis inte är sjukdomar dock) sätter käppar i hjulen på mycket.
Jag har fått höjt min ADD/ADHD-medicin iallafall (Elvanse) och det känns väldigt bra!

Jag har även sen en tid tillbaka tillsammans med annan vårdpersonal misstänkt att jag har ADHD och inte ADD, väntar fortfarande på kompletterande utredning, men vet inte om det glömts bort haha.
Ska ha läkarsamtal i början på mars och då ska jag pusha på detta!Men, jag behöver eran hjälp!
Jag har några tankar kring kommande inlägg, skulle det vara kul att bryta lite detta med mående och psykisk ohälsa med lite skönhet? Så som smink, hudvård & hårvårds-tips?
Kommentera gärna eller gilla inlägget ifall ni instämmer!


Ta hand om er så hörs vi snart igen! 💖

Gillar

Kommentarer

Astrid ,

Jag har jättesvårt med videochatt. Skulle egentligen varit med på ett möte med handläggare i Sthlm men mamma fick ta det. Än sålänge får jag vara nere på öppenvården. Hade jag behövt videochatta hade jag nog ställt in tills jag fick komma dit igen.

mjolktander.blogspot.com
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Det är drygt att behöva pusha på psykiatrin pga att saker och ting tar lång tid, men jag hoppas att det kommer igång snart! Vad skönt att det fungerar med medicinen!

nouw.com/evelinasjostrand
Fox,

Bra blogginlägg

nicklasfox.se