Kategori:Roligt

Aningens sjukt barndomsminne

Hej hörrni! Tänkte bryta det aningens dystra temat på min blogg och dela med mig av ett ganska sjukt barndomsminne jag har med mig & min lillasyster.

Okej, let’s go. *skäms redan*

Jag fick för mig att köra ett trolleritrick på min då ca 3-åriga lillasyster. Ledtråd: det handlar om att dra undan, och stå kvar.......
Jag ställde alltså henne på en filt i vardagsrummet när ingen var i närheten, jag var runt 7 år. Drog undan snabbt som attan och tänkte ”Jamen, hon borde ju stå kvar.” Nej, nej Fanny det borde hon inte. Jag tänkte alltså på dessa trolleriprogram när man drar undan duken på bordet snabbt och allt porslin står kvar ändå.
Hon drämmer i backen rakt bakåt och slår i sitt stackars lilla huvud i golvet och börjar gallskrika. Mamma rusar in och frågar vad som hänt, varpå jag säger ”Hon ramlade.” Och min stackars lillasyster var så liten & chockad så hon kunde inte säga vad som hänt, för hon förstod inte.

Alltså nu när jag skriver ner det känns det verkligen hemskt hahaha, det var elakt men det var ju inte min mening. Jag ville bara leka trollkarl liksom ;-)

Har ni något roligt/knasigt/udda barndomsminne? Berätta!

Bjuder på en gammal bild på mig, ta hand om er! ❤️
(och gör inte som jag gjorde, haha)


  • Kategori:Roligt

Gillar

Kommentarer