Kategori:Psykisk ohälsa

Besked från vuxenpsyk

Hej hörrni! ✨

Måendet är lite upp och ner, men ändå någorlunda stabilt. Blev akuten natten mellan lördag-söndag, dom var som tur var jättesnälla & förstående där.

Fick besked från vuxenpsyk också! Blev så himla glad för de skrev att de tar emot mig(!!!), ska dit den 14e december och enligt min läkare ska de göra en utredning för PTSD och om jag är redo att genomgå trauma-behandling.
(har ju gått på BUP i flera år, och är inte 18 år än men vuxenpsyk tog emot mig ändå, eftersom läget är lite akut samt att jag fyller 18 i februari.)
Min läkare sa också att eftersom jag är lite ostabil så kan det hända att jag behöver gå om DBT (dialektisk beteendeterapi), för att lära mig hantera känslor på icke-destruktiva sätt. Har gått det innan, men som sagt kan behöva gå om.

Annars då? Jorå jag har blått hår, är tillsammans med pojkvännen igen (vi klarade oss bara utan varandra i en vecka, haha) och känner mys-känslor komma krypandes pga alla fina ljusslingor överallt. ❤️

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Vad bra fina du! Fortsätt kämpa på och hoppas det blir bättre <3
nouw.com/malinhardstahl
JenniB
JenniB,
Shit vad fint ditt hår är <3
nouw.com/jennib
conquer
conquer,
Fortsätt kämpa på, det här fixar du! ❤️ kram
nouw.com/conquer
Emma1998
Emma1998,
fortsätt att kämpa fina du, så mysigt med alla ljusslingor 😍
nouw.com/emma1998
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Låter som en tuff period, men bara att kämpa på, nu när rätt hjälp förhoppnngsvis är på ingång. Kämpa på och heja dig!! <3
nouw.com/angelicaelversson
nathaliesandbergg
nathaliesandbergg,
Kämpa på!! Hoppas du får en bra tisdag <3
nouw.com/nathaliesandbergg