Kategori:Psykisk ohälsa

Kunde inte röra mig, igen

Hej hörrni,

PTSDn plågar mig dagar och nätter i ända.
Jag kan inte gå till en affär strax innan stängningstid pga securitasvakter, ljudet av prasslande nycklar ger mig total panik, jag kan inte gå fullt i skolan eller klara av praktiken, kan inte göra de praktiska uppgifterna i vård & omsorgs-rummet i skolan då det ser exakt ut som ett sjukhusrum. Poliser gör mig så nervös att jag nästan spyr (höll på att spy i en trappuppgång en gång efter att de pratat med mig i centrum t.ex), det vrider sig i magen när en securitasbil kör förbi, sjukhus ger mig panik, håller nån fast mig på skoj kan jag få totalt flipp, jag vågar emellanåt inte sova och dygnar istället pga rädslan för mardrömmarna.

PTSDn begränsar mitt liv så grovt. Detta var bara några exempel.

Har även senaste månaderna börjat hamna i dissociativ-aktiga tillstånd emellanåt. Overklighetskänslor, kan inte prata, kan inte röra mig, slutar fungera helt.
Senast igårkväll fick jag för mig att jag låg fastspänd i en bältessäng igen, kunde inte röra mig och kunde inte prata. Jag bara andades snabbare än tusan och tillslut däckade jag av utmattning. Bland det obehagligaste jag varit med om, har hänt flera gånger nu.

Fick även sånna grova flashbacks häromnatten som slutade i blåljus, akuten, kirurgen och kaoskaoskaos efter att ha svimmat på badrumsgolvet av blodbrist.

Jag kämpar på, jag ger inte upp. Men det är så otroligt tufft just nu.

Gillar

Kommentarer

lindaninnasvensson