Kategori:Roligt

Mobil i fontän & mördarblick av vakt - 3 fyllehistorier

Hejsan!
I brist på annat tänkte jag dela med mig av tre fyllehistorier, som kanske åtminstone kan ge ett leende på läpparna hos någon. 😅


Pappas splitternya mobil i fontänen

Jag hade köpt en splitterny mobil som jag dessvärre råkade göra sönder ganska snabbt, så pappa var en ängel och lånade ut sin splitternya mobil till mig när jag skulle till Borås över en helg.
Jag dricker mig ganska redigt full och på den tiden hade jag nån grej för mig att jag alltid skulle bada i fontäner.
Så i skuttar jag, rätt ner i en stor fontän mitt på stora torget. Mina vänner kommer springandes och får upp mig, och sedan inser jag att jag tappat pappas mobil i fontänen.
Ångesten
när jag behövde berätta detta för pappa sen var brutal. Vad ska man säga liksom? ”Du vet min nya mobil som är trasig? Ah, jag gjorde sönder din nya mobil också. När jag var full.”

Kan tilläggas att jag var 16 år och kommer hem med denna fyllehistorien till min pappa; INTE populärt... 😅


Upptäckt på krogen av ordningsvakt

Jag var på en krog med en vän och drack och socialiserade oss (detta var kanske 2-3 år sedan).
När jag sen skulle ut och röka var jag så påverkad av alkoholen så vakten sa klart och tydligt att ska du gå in igen får du bara dricka vatten.
Självklart sa jag och gick sedan in igen när jag rökt klart. Det första mitt dumma arsle gör är att gå o köpa en smirnoff ice. Dricker den lite sådär halvt i smyg men vad händer? Jo vakten kommer in på krogen för att kolla läget och vips så vänder han blicken åt mitt håll där jag sitter med en smirnoff ice - och jag som bara skulle dricka vatten.
Den mördarblicken jag fick av vakten gjorde att jag ställde ner flaskan på bardisken och halvt sprang ut ifrån krogen hahahaha, var ju livrädd & påkommen liksom.


Ville så sjukt gärna kissa

Alltså detta var det konstigaste! Jag var i stadsparken i Borås och hade druckit. Var nåt så in i bänken kissenödig och dum som jag är väljer jag en buske i närheten. Men men... iallafall haha jag sätter mig i busken och drar ner byxorna. Och jag KAN inte kissa. Alltså urinblåsan sprängdes typ men min onyktra hjärna fick för sig att byxorna inte var nerdragna och jag kan ju inte kissa med byxorna på. MEN de var ju neddragna, och eftersom de var de kunde jag inte dra ner dom så jag kunde inte kissa. Min hjärna och urinblåsa sprängdes där kan jag säga haha. Fruktansvärt var det! Drick varsamt peepz...


Annars så har man ju åkt runt i diverse kundvagnar i centrum och haft the time of my life, och en annan gång gick jag in på donken och skulle köpa frappe. De hade inte frappe där och jag blev extremt frustrerad och sa bestämt till dem att lämna mitt nummer till chefen så jag kunde ”ta ett snack med hen” för att få in frappe på den donken. De skrattade mest och sa ”ja ja okej”. Gick hoppfullt därifrån men.. jag lämnade ju aldrig mitt nummer... hahahaha!

(en extremt otroligt charmig fyllebild på mig när jag var överlycklig över att ha hittat en blinkande napp-godisklubba)

  • Kategori:Roligt

Gillar

Kommentarer