Kategori:Skönhet

Piercings!

Hejhej!

Som en del av er vet så gör ju jag mina piercingar själv, har haft de flesta i ansiktet t.ex skulle jag säga haha, och en del fler.
Smiley, snakebites, spiderbites, sharkbites, cyber bites, medusa, labret, vertikal labret, tunga, naveln, näsvingen, kinderna och över 12 st i öronen, samt mellanrummet mellan brösten, och på handleden & fingrarna hahaha.

De jag har kvar nu är två i ena näsvingen, några i öronen och naveln.

Och alltså på tal på naveln... i två års tid har jag gett den ett 10-tal försök, minst. Jag har piercat fel, den har stötts ut måånga gånger, den har blivit sne, med mera... häromdagen gav jag den ett sista försök och denna gången blev placeringen perfekt, plus att jag använder en bioplast/bioflex-stav som tydligen ska vara väldigt bra då den inte stöts ut lika lätt.
Jag har hopp om denna gången, haha.

Här kommer några bilder på gamla piercingar jag haft!


Och för er som undrar kan jag svara redan nu:
Jag använder mig av piercing I.V kanyler engångs, har alltid nitrilhandskar, massor av handsprit, och jag gör det så sterilt som jag har möjlighet till.
Rengör alltid piercingar med steril koksaltlösning och använder bara sterila eller väldigt väl rengjorda piercingar.

Jag köper smycken, rengöring & tillbehör på dessa hemsidor:

Barbarella
Crazy-Factory
Piercing.nu


OBS!!! Med detta inlägget uppmanar jag INTE att pierca sig själv. Det kan gå väldigt väldigt extremt fel och det kan vara väldigt farligt! Rekommenderar starkt att gå till en piercingstudio och få det gjort professionellt, det ÄR värt pengarna och dessutom är deras lokaler sterila och man får skötselråd och tips samt att det vet exakt vad de gör! Träffar man fel kan man pricka nerver och i värsta fall bli delvis förlamad på ställen, speciellt i ansiktet.

  • Kategori:Skönhet

Gillar

Kommentarer